Webstrategen

Online strategie op uw maat

Dieter is een communicatieman in hart en nieren. Hij weet als geen ander hoe u effectief communiceert met uw doelgroepen. Zijn originele concepten & strategisch advies vormen een sterke basis voor uw online projecten. Dieter is specialist in perscommunicatie & social media.

Tim heeft het internet door de aderen stromen. Als online marketeer helpt hij u bij het kiezen en uitrollen van doeltreffende online acties. Hij beheert uw projecten en zorgt voor vlekkeloze communicatie met designers en developers. Tim weet precies hoe en waar u uw bedrijf best online positioneert om uw beoogd resultaat te behalen. Tim werkt bij Yeties aan online marketing, abortion online strategie en realiseert e-commerce websites.

We luisteren en denken met u mee. Vertel ons over uw bedrijf, capsule uw producten of diensten en wie uw belangrijkste klanten en doelgroepen zijn. Wat zijn uw behoeften en welke doelstellingen wilt u met uw online communicatie halen?

Met deze informatie gaan wij aan de slag. U mag oplossingen verwachten op maat van uw behoeften en doelstellingen. Oplossingen die uw doelgroepen aanspreken en uw concurrenten bang maken ;-) . Webstrategie die werkt!

Voor technische invulling en design werken wij samen met professionele partners om de kwaliteit van uw projecten te garanderen.